Rozsdamentes vastaglemezek egyedi méretre vágása

Inox Service Hungary Kft.

Cégünk fő tevékenysége a rozsdamentes és nikkel bázisú durvalemezek igény szerinti méretre vágása, darabolása. Az egyedileg gyártott félkész termékek a saját alapanyagkészleteink felhasználásával kerülnek kivágásra, a következő eljárások egyikével: plazmavágás, lézervágás, vízsugaras vágás, gépi fűrészelés. A választott vágási technológia nagyban függ a lemezvastagságtól, a munkadarab méretétől, alakjától, darabszámától, valamint a műszaki követelményektől és a végfelhasználás módjától. A durvalemezek mellett, méretre darabolunk előforgácsolt és ultrahangozott kovácsolt tömböket is, melyek szintén a külföldi szervizcentrumaink alapanyagkészleteit gyarapítják.

Költségtakarékos megoldás

Az egyedi méretű rozsdamentes lemezvágatok megrendelésével, Ön minimálisra csökkentheti hulladékveszteségét, javítva ezáltal üzemének hatékonyságát és növelve cégének versenyképességét. Ehhez párosul a beszerzéssel járó felelősség megosztása, valamint munkatársaink segítőkészsége és szakmai tapasztalata annak érdekében, hogy az anyagigénynek megfelelő, optimális megoldás születhessen.

EGYEDI MÉRETRE VÁGÁS → KEVESEBB HULLADÉK → NÖVEKVŐ ÜZEMI EREDMÉNY

Személyre szabott szolgáltatások

Együttműködési lehetőségeinket széleskörű szolgáltatásokkal egészítettük ki. A méretre vágás és darabolás mellett, vállalunk minősített laboratóriumok által végzett roncsolásmentes vagy roncsoláson alapuló anyagvizsgálatok megszervezését, átbélyegzést és átütési jegyzőkönyv kiállítását egyaránt. Szakmai segítséget nyújtunk a vágóeljárás kiválasztásában, a forgácsolási ráhagyás mértékének a megállapításában, de kérdéseket intézhet hozzánk a vonatkozó szabványok tekintetében is.

ROZSDAMENTES DURVALEMEZEK

AKÁR 150 mm VASTAGSÁGIG

EXTRASZÉLES TÁBLALEMEZEK

6000 x 2500 mm

6000 x 3000 mm

"Együttműködni hosszú távon, közös érdek"

Filozófiánk a hosszútávú együttműködés kialakítása, a kölcsönös fejlődés és növekedés elősegítése érdekében. Ennek megfelelően, cégünk versenyképes árakkal és személyre szabott szolgáltatásokkal igyekszik elnyerni és megőrizni ügyfelei bizalmát.

AZ MNB LEGFRISSEBB HIVATALOS DEVIZAÁRFOLYAMAI
2024. július 16.
Pénznem Egység Forintban kifejezett érték
CHF 1 401.04
EUR 1 391.4
USD 1 359.05

Egyedi anyagbeszerzés

Külföldi szervizcentrumaink szerteágazó kapcsolatai révén, vállaljuk a különleges minőségű vagy nehezen fellelhető alapanyagok beszerzését is.

Súly-hossz kalkulátor

Betöltés...
g/cm3
kg/fm
kg

Bízunk benne, hogy honlapunkat tanulmányozva, sikerül felkeltenünk érdeklődését cégünk iránt és hamarosan kapcsolatba lép irodánkkal! Segítőkész kollégáim és jómagam mindvégig azon leszünk, hogy mind szakmai tapasztalatunkat, mind pedig szerteágazó kapcsolatrendszerünket felhasználva, az egyedi igényeknek megfelelő, költséghatékony megoldást nyújtsunk a vállalkozások számára.

HOPFER JÓZSEF
ügyvezető igazgató-cégtulajdonos